Agencija EU Projekti vas poziva na trening „Priprema EU projekata – Upravljanje projektnim ciklusom”, koji će biti održan od 20. do 22. januara u prostorijama In Centar u Beogradu (Cara Lazara 5-7).

Šta ćemo raditi na treningu?

– Upoznati se sa načinom funkcionisanja tržišta donacija i donatorskih organizacija
– Praktično raditi na razvoju konkretnih projektnih ideja
– Odgovoriti na SVA pitanja u vezi sa pisanjem projekata, ODMAH i na licu mesta
– Dizajnirati osnovne strukture predloga projekta u skladu sa kriterijumima i očekivanjima evaluatora: razvoj, vođenje i organizacija projekata; razrada projektnih faza i aktivnosti
– Upoznati se s načinom ocenjivanja podnesenih predloga projekata, zašto jedni projekti dobiju finansiranje i zašto drugi padaju
– Definisaćemo DOBRE projektne konzorcijume i ulogu partnera u projektu
– Kao najvažniji deo: dobićete „na tacni male tajne velikih majstora kuhinje”: lične savete stručnjaka koji iza sebe ima više od 31 milion evra povučenih iz EU fondova, a koje ćete čuti samo vi

Kako se prijaviti?

Na imejl office@eu-projekti.rs treba dostaviti popunjen PRIJAVNI FORMULAR i dokaz o izvršenoj uplati kotizacije (skeniranu ili fotografisanu uplatnicu). Ukoliko uplaćujete sa računa organizacije i potrebna Vam je profaktura, pošaljite nam naziv, adresu i matični broj Vaše organizacije na adresu: office@eu-projekti.rs i dostavićemo Vam profakturu u najkraćem roku.

Cena po učesniku je 17.000 dinara. U cenu su uključeni i kompletan materijal i pribor za rad, tri pauze dnevno – dve za kafu ili osveženje i jedna za lagani ručak.

Da li postoji neki popust za učesnike?

Postoji. Za sve early bird prijave koje stignu do 15. januara (do 17 sati) obezbedili smo specijalan popust od 2.000 dinara na kotizaciju.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 19. januar do 17 sati.

Datum održavanja treninga: 20 – 22. januar 2016.
Vreme: 9 – 17 h
Lokacija: In Centar – Ulica Cara Lazara 5-7, Stari grad, Beograd
AGENDA  treninga Upravljanje projektnim ciklusom 20 – 22. januar 2016.
Osoba za kontakt: Vladimir Pandurov
Imejl: office@eu-projekti.rs
Telefon: +381 64 07 17 739
Cena po učesniku: 17.000 dinara (Za sve early bird prijave koje stignu do 15. januara (17h) obezbedili smo specijalan popust od 2.000 dinara na kotizaciju)
U cenu je uključeno: kompletan materijal i pribor za rad, tri pauze po danu, dve za kafu ili osveženje i jedna za lagani ručak.

Ko je predavač?

Predavač na treningu je Vladimir Pandurov, ekspert u pisanju EU Projekata i vlasnik agencije EU Projekti. Vladimir je nagrađivani autor, predavač i menadžer međunarodnih projekta sa više od 15 godina iskustva u programima evropskih integracija i razvojne pomoći širom Centralne i Jugoistočne Evrope, Turske i Bliskog istoka. Iza sebe ima više od 25 projekata, 148 održanih treninga, 32 miliona evra povučeno iz EU fondova uz 81% win rate-a njegovih projekata. Više o predavaču: http://eu-projekti.rs/eksperti/

 

CategoryTrening
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © EU Projekti PCM - sva prava zadržana 2015.Disgn by Designmaja

Budite u kontaktu sa nama: