Organizacije, institucije ili KZM u procesu pisanja projekata za Drugi poziv u okviru Erazmus+ programa za KA2 projekte izgradnje kapaciteta u oblasti rada sa mladima (više informacija o pozivu na http://erasmusplus.rs/drugi-poziv-za-projekte/?langkl=cir), mogu učestvovati na Danu konsultacija, koji organizuje Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji i predstavlja mesto za odgovore na pitanja u vezi sa specifičnostima poziva i projektnom dokumentacijom, kao i mesto za predstavljanje primera dobre prakse iz prethodnog poziva u Srbiji.

Dan konsultacija će biti održan 24. avgusta u Beogradu.

Da biste se prijavili, kao predstavnici org/KZM/inst iz Srbije, potrebno je da popunite prijavni formular koji možete pronaći na linku.

Rok za slanje prijava je 18. avgust, 2015.

Broj učesnika je ograničen. Učesnici sami pokrivaju troškove puta.

Podsećamo da Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji pruža i mogućnost e-mail i telefonskih konsultacija, svakim radnim danom od 10:00 – 15:00. Takođe, uz prethodnu najavu, pružaju se i usluge konsultacija uživo u kancelariji Grupe „Hajde da…“. Kontakt podatke možete pronaći na adresi http://erasmusplus.rs/o-nama-2/kontakt/.

Kontakt tačka, u drugoj polovini 2015-e planira nekoliko specijalizovanih obuka o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa. Kako bi bili informisani o tim treninzima, prijavite se na listu.

Rad i aktivnosti Kontakta tačke podržavaju Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, SALTO RC za jugoistočnu Evropu i Erazmus+ program.

(Grupa „Hajde da…“)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © EU Projekti PCM - sva prava zadržana 2015.Disgn by Designmaja

Budite u kontaktu sa nama: