EU Projekti i E-front vas pozivaju na trening „Priprema EU projekata – HORIZONT 2020 za IKT preduzeća”, koji će biti održan od 15. do 17. juna u prostorijama Hub & Coworking „Apolo”, Trg slobode 3 u Novom Sadu.

Horizont 2020 je najveći program Evropske unije za istraživanje i inovacije, koji obuhvata fond od čak 78 milijardi evra, dostupnih u narednih sedam godina. Nakon što se od 1. jula 2014. Republika Srbija uključila u Horizont 2020, ova sredstva postala su dostupna za domaće naučnike, privrednike i civilni sektor. Ova obuka je specijalno namenjena naučnicima, privrednicima, udruženjima i individualnim inovatorima iz sektora informaciono-komunikacionih tehnologija, koji nameravaju da svojim projektima apliciraju za finansijska sredstva iz IKT programa Horizonta 2020.

Šta ćemo raditi na treningu?

– Upoznati se sa programom Horizont 2020 (opšta pravila, struktura, pravila, procedure, pozivi za dostavljanje projekata)
– Oblast IKT u Horizontu 2020
– Praktično raditi na razvoju konkretnih projektnih ideja
– Odgovoriti na SVA pitanja u vezi sa pisanjem projekata, ODMAH i na licu mesta
– Dizajnirati osnovne strukture predloga projekta u skladu sa kriterijumima i očekivanjima evaluatora konkursa Horizont 2020: razvoj, vođenje i organizacija projekata; razrada projektnih faza i aktivnosti
– Upoznati se s načinom ocenjivanja podnesenih predloga projekata, zašto jedni projekti dobiju finansiranje i zašto drugi padaju
– Definisaćemo DOBRE projektne konzorcijume i ulogu partnera u projektu
– Kao najvažniji deo: dobićete „na tacni” male tajne velikih majstora kuhinje: lične savete stručnjaka koji iza sebe ima više od 31 milion evra povučenih iz EU fondova, a koje ćete čuti samo vi

Kako se prijaviti?

Na imejl office@eu-projekti.rs treba dostaviti popunjen prijavni formular i dokaz o izvršenoj uplati kotizacije. Prijavni formular sa instrukcijama za plaćanje možete naći ovde:

PRIJAVNI FORMULAR

Cena po učesniku je 15.000 dinara. U cenu su uključeni i kompletan materijal i pribor za rad, tri pauze dnevno – dve za kafu ili osveženje i jedna za lagani ručak. Ukoliko vam kotizaciju uplaćuje matična kompanija, organizacija ili institucija, uz prijavni formular dostavite naziv, adresu i PIB organizacije, a predračun će vam biti dostavljen u roku od 24 sata.

Da li postoji neki popust za učesnike?

Postoji. Za sve early bird prijave koje stignu do 5. juna obezbedili smo specijalan popust od 2.000 dinara na kotizaciju (13,000 dinara). Krajnji rok za dostavljanje prijava je 13. jun do 14 sati.

Važne informacije o treningu

Datum održavanja treninga: 15 – 17. jun 2015.
Vreme: 9 – 17 h
Lokacija: Hub & Coworking „Apolo”, Trg slobode 3, Novi Sad
Osoba za kontakt: Vladimir Pandurov
Imejl: office@eu-projekti.rs
Telefon: 064 07 17 739
Cena po učesniku: 15.000 dinara (Za sve early bird prijave koje stignu do 5. juna obezbedili smo specijalan popust od 2.000 dinara na kotizaciju)
U cenu je uključeno: kompletan materijal i pribor za rad, tri pauze po danu, dve za kafu ili osveženje i jedna za lagani ručak.

Ko je predavač?

Predavač na treningu je Vladimir Pandurov, ekspert u pisanju EU projekata i vlasnik agencije EU Projekti. Vladimir je nagrađivani autor, predavač i menadžer međunarodnih projekta sa više od 15 godina iskustva u programima evropskih integracija i razvojne pomoći širom Centralne i Jugoistočne Evrope, Turske i Bliskog istoka. Iza sebe ima više od 25 projekata, 140 održanih treninga, 31 milion evra povučen iz EU fondova uz 86% win rate-a njegovih projekata. Više o predavaču pročitajte na stranici biografija predavača.

One Trackback

  1. […] uplati kotizacije. Prijavni formular sa instrukcijama za plaćanje možete naći na linku: http://eu-projekti.rs/2015/05/28/horizon-2020-priprema-eu-projekata/ Cena po učesniku je 15.000 dinara. U cenu su uključeni i kompletan materijal i pribor za rad, tri […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © EU Projekti PCM - sva prava zadržana 2015.Disgn by Designmaja

Budite u kontaktu sa nama: